Gość 4ni Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mam pytanie dotyczące umiejscowienia bezpiecznika instalacji elektrycznego sterowania szyb jeżeli taki w ogóle istnieje z góry dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Z tego co wyczytałem w instrukcji, to prawdopodobnie 10 gniazdko w skrzynce pod kierownicą (2 od prawej w górnym rzędzie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 4ni Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 no niestety to chyba nie ten bezpiecznik bo wyciągnąłem go i wszystko działało niestety także proszę o dalsza pomoc pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wyciągnąłem go i wszystko działało niestetyZapewne chcesz to wyłączyć - tylko po co? Prawdopodobnie będzie na wspólnym bezpieczniku z czymś innym, sprawdź bezpiecznik od zapalniczki (opisany cig lighter lub podobnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość snk Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Bezpieczniki są na stronę czy jeden dla wszystkich szyb. U mnie nie działa prawa strona. Jednak szyby z prawej strony mogę otworzyć z konsoli kierowcy. Wiem, że mechanicznie to działa. Bezpieczniki padły, czy może sam przełącznik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.