poxi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Od niedawna jestem posiadaczem nissana P11 z oryginalnym radiem i niestety nie działają głośniczki na słupkach pomiędzy drzwiami nie bardzo wiem gdzie szukać przyczyny.Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 najlepiej to sobie sprawdz czy tam wogóle ma co grać bo możliwe że głośników nawet nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poxi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 To akurat sprawdziłem są małe gwizdki i jakiś układ no i oczywiście podłączone przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ale jak 2 strony nie grają to raczej bym obstawiał coś przy radiu. sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poxi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Też mi się tak wydaje nawet próbowałem dobrać się do radia odkręciłem 2 śruby pod pokrętłami od klimy ale trzymają jakieś zatrzaski i dałem sobie zarazie spokój żeby czegoś nie połamać . Chyba będę musiał zainwestować w jakąś książkę chyba że ktoś wie jak dobrać się do tego radia żeby czegoś nie popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Tam nie ma głośników tylko czujki od alarmu. Do wyjęcia radia jest potrzebny kawałe drutu wystarczy wepchnąć i blokada sie zwolni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poxi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No to jestem troszkę zaskoczony tym że nie są to głośniki ,ale uświadamia mi to jak mało wiem o swoim aucie . Czy ten jakiś drut należy włożyć w te małe dziurki po obydwu stronach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 HEHE ja tez myslalem sa to glosniki wzielismy sie z kumplem za podlaczanie ich i wyczytalismy na nich "sensor- siemens...." cos tam dalej ;] pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sikor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Właśnie tak. Jest to wyczuwalny lekki opór i moment odblokowania potem wystarczy złapac za kieszen kasety i radio wychodzi. Odnosnie słupków to zostaw otwarte okno, zamknij auto i pomachaj reka, włączy sie alarm [przynajmniej u mnie tak jest][/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 u mnie w słupkach "cykacze" siadły, sygnał dochodzi ok, jak ktoś ma na zbyciu to proszę o priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi