Gość stankry Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/item349576532_przegu...mera_sunny.html zastanawiams sie co to jest. Poszukuje przegubow dla siebie bo musze juz wymienic i nie ukrywam ze wole kupic taniej niz drozej . Jednk ta cena to juz chyba lekka przesada. Jedzi ktos z Was na przegubach tej firmy? Jesli tak i nie sa zle to moze sie skusze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja kupiłem przegub HDK za 130zł na allegro, bałem sie takie tanie wynalazki montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Odpuść sobie takie tanie badziewie. Ja kupuję firmy GLO i jestem zadowolony. Ale jest jeden minus - do mojej Klamry taki przegub kosztuje 330zł ( bo ma ABS). Lepiej troszkę więcej zapłacić niż później znów wymieniać i koszt podwójnej robocizny może zrównać różnicę w cenie między przegubami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja bym się raczej na TO zdecydował. I to od razu też mam pytanie, przy niektórych przegubach pisza ze pasują w sunnum do 2.0D a w almerkach tylko do 1.4. Jak to w końcu jest czy przeguby z almerki 1.4 pasują do CD20 czy nie bo już sie troche pogubilem w tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja kupowałem na aukcji tego sprzedającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stankry Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja kupowałem na aukcji tego sprzedającego I co mozesz powiedziec? Chodzi mi oczywiscie o towar bo rozumiem ze kupowales przeguby wlasnie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wszystko sie idzie dogadać, szybka przesyłka dodatkowo jeszcze dobrałem poza allegro klocki hamulcowe. Jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/item349576532_przegu...mera_sunny.html zastanawiams sie co to jest. Poszukuje przegubow dla siebie bo musze juz wymienic i nie ukrywam ze wole kupic taniej niz drozej . Jednk ta cena to juz chyba lekka przesada. Jedzi ktos z Was na przegubach tej firmy? Jesli tak i nie sa zle to moze sie skusze Pozdrawiam Zakupiłem przeguby tej firmy do primy i testuję, narazie przeleciałem na nich 8,5 kkm i nie mogę złego słowa powiedzieć, zobaczymy co będzie dalej. Do mnie kosztowały 70zł za szt., czyli cena super, zobaczę jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stankry Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wszystko sie idzie dogadać, szybka przesyłka dodatkowo jeszcze dobrałem poza allegro klocki hamulcowe. Jestem bardzo zadowolony Ale ja wlasnie nie o to pytalem Chcialem wiedziec co mozesz powiedziec o przegubach Dobre? Polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wiesz, montowałem miesiąc temu to dużo nie powiem. Najważniejsze że to oryginalne japońskie, guma BDB jakości, ja kilka lat sie wyjaśni jakie to przeguby. Oponie mają dobrą. Nie chciałem taniej podróbki ani niemieckiego przegubu. Uważam że Japońskie auto zasługuje na części japońskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stankry Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 wiesz, montowałem miesiąc temu to dużo nie powiem. Najważniejsze że to oryginalne japońskie, guma BDB jakości, ja kilka lat sie wyjaśni jakie to przeguby. Oponie mają dobrą. Nie chciałem taniej podróbki ani niemieckiego przegubu. Uważam że Japońskie auto zasługuje na części japońskie Zaraz zaraz. Dachstein to nie jest japonska firma (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 HDK bo takie montowałem to japoński produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi