Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Jakie przeguby kupic?

Gość stankry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/item349576532_przegu...mera_sunny.html zastanawiams sie co to jest. Poszukuje przegubow dla siebie bo musze juz wymienic i nie ukrywam ze wole kupic taniej niz drozej ;) . Jednk ta cena to juz chyba lekka przesada. Jedzi ktos z Was na przegubach tej firmy? Jesli tak i nie sa zle to moze sie skusze

Pozdrawiam

Odpuść sobie takie tanie badziewie. Ja kupuję firmy GLO i jestem zadowolony. Ale jest jeden minus - do mojej Klamry taki przegub kosztuje 330zł ( bo ma ABS). Lepiej troszkę więcej zapłacić niż później znów wymieniać i koszt podwójnej robocizny może zrównać różnicę w cenie między przegubami..

Ja bym się raczej na TO zdecydował.

I to od razu też mam pytanie, przy niektórych przegubach pisza ze pasują w sunnum do 2.0D a w almerkach tylko do 1.4. Jak to w końcu jest czy przeguby z almerki 1.4 pasują do CD20 czy nie bo już sie troche pogubilem w tym wszystkim :P

Znalazlem na allegro cos takiego http://www.allegro.pl/item349576532_przegu...mera_sunny.html zastanawiams sie co to jest. Poszukuje przegubow dla siebie bo musze juz wymienic i nie ukrywam ze wole kupic taniej niz drozej ;) . Jednk ta cena to juz chyba lekka przesada. Jedzi ktos z Was na przegubach tej firmy? Jesli tak i nie sa zle to moze sie skusze

Pozdrawiam

Zakupiłem przeguby tej firmy do primy i testuję, narazie przeleciałem na nich 8,5 kkm i nie mogę złego słowa powiedzieć, zobaczymy co będzie dalej. Do mnie kosztowały 70zł za szt., czyli cena super, zobaczę jak z jakością.

wszystko sie idzie dogadać, szybka przesyłka dodatkowo jeszcze dobrałem poza allegro klocki hamulcowe. Jestem bardzo zadowolony ;)

Ale ja wlasnie nie o to pytalem :P

Chcialem wiedziec co mozesz powiedziec o przegubach :) Dobre? Polecasz?

wiesz, montowałem miesiąc temu to dużo nie powiem. Najważniejsze że to oryginalne japońskie, guma BDB jakości, ja kilka lat sie wyjaśni jakie to przeguby. Oponie mają dobrą. Nie chciałem taniej podróbki ani niemieckiego przegubu. Uważam że Japońskie auto zasługuje na części japońskie ;)

wiesz, montowałem miesiąc temu to dużo nie powiem. Najważniejsze że to oryginalne japońskie, guma BDB jakości, ja kilka lat sie wyjaśni jakie to przeguby. Oponie mają dobrą. Nie chciałem taniej podróbki ani niemieckiego przegubu. Uważam że Japońskie auto zasługuje na części japońskie ;)

Zaraz zaraz. Dachstein to nie jest japonska firma (chyba)