Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Katalizator OUT???!!!

Gość Lasswel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

naszukalem sie sporo...ale nic nie znalazlem jezeli chodzi o 1.5 DCI. Jak z wywaleniem w tym modelu??? Co z sondami? Efekty na pewno beda.... czy kazdy tlumikarz jest w stanie to zrobic? Lepiej zostawic puszke po katalizatorze, czy wspawac rure?

nie wiem czy tak samo....we wspomnianych linkach mowa o silnika 2.2 Di, czyli tych japonskich....a ja mam 1.5 DCi wiec tutaj moze byc inaczej...

[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 17:08 ]

Wczoraj bylem u tlumkiarza zeby wywalic kata. Co sie dowiedzialem?? Ze jezeli chodzi o osiagi, to odradzono mi. Tlumikarz powiedzial, ze jak sie wywala kata w samochodzie ktory ma wtryski takich rzeczy sie nie robi. Mowil, ze wszystko jest podpiete do kompa i moga wystepowac bledy. Dodal, ze byl u niego kiedys jakis koles z Mercedesem i tez chcial wywalic kata, zrobili mu to a pozniej nawet pod gorke nie mogl podjechac. Podobno zmieniejsza sie jakies cisnienie. Tera to ja juz nie wiem.....Co radzicie....Przeczytalem wiele postow na temat wywalania kata.....i wszyscy byli zadowoleni. Powiem wam, ze Ci tlumikarze wsporacuje z KMJ NISSAN...wiec...moze dlatego mi odradzali.....???????

Czy t w tym samochdozie 1.5 DCI. sa dwie sady lambda??? takiej male pytanie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...