Gość andamir Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kupiłem ostatnio zmieniarke CLARION PN-2109F http://www.allegro.pl/item333282650__zmien...arion_6cd_.html Niestety bez kabla, myślałem,że uda się dostać bezproblemowo a tu dzwon, nigdzie nie ma i nawet nikt nie wie jaki tam kabel potrzebny, będe wdzięczny za pomoc w ustaleniu jak to ustrojstwo podłączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam, Cena takiego kabla w ASO to około 200 zł, sam raczej kabla nie zrobisz, pozostaje ci szukać na allegro, ewentualnie może ktoś na forum ma taki do sprzedania. Kupiłeś niedrogo bo ja za swoją + kabel dałem 300 zł. Nie wiem jak jest w N16 ale w mogę ci zrobić fotkę swojego kabla. Ze zdjęcia na aukcji wygląda że wtyczka taka sama, napisz jakie masz radio ( pewnie Clarion ). Generalnie z tego co wiem zmieniarki clariona montowane w nissanie mają dwa rodzaje złącz : C-BUS ( okrągła wtyczka i taka jak ty masz czyli prostokątna. Poszperaj na forum temat ten był już poruszany wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.