Gość LillyBlue Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam Właśnie stałam się posiadaczką micry K12 SE (2004). Przy wjeździe na parking (zadaszony, pod budynkiem) okazało się, że antena haczy o rury, które biegną na górze. Samochód nie ma instrukcji obsługi, więc nie wiem jak to cholerstwo złożyć. Wcześniej, przy jeździe próbnej nie haczyła - potem auto było jeszcze u dealera i po powrocie haczy, bo podnieśli tam antenę (prawdopodobnie). Pomóżcie, jak złożyć antenę. A może ma ktoś instrukcję obsługi w pdf albo ma pojęcie gdzie ją znaleźć. Ściągnęłam już ten duuuży manual, ale to książka dla serwisu a nie dla baby prowadzącej samochód pozdrawiam Lilly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Lilly, myślę, że antena jest na przegubie - wystarczy jak użyjesz delikatnie siły przy podstawie anteny to da się ona położyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LillyBlue Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Lilly, myślę, że antena jest na przegubie - wystarczy jak użyjesz delikatnie siły przy podstawie anteny to da się ona położyć No właśnie się nie dało z użyciem siły jej postawić, więc odkręciłam i kupię krótszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.