Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak złozyć antenę w K12?

Gość LillyBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właśnie stałam się posiadaczką micry K12 SE (2004). Przy wjeździe na parking (zadaszony, pod budynkiem) okazało się, że antena haczy o rury, które biegną na górze. Samochód nie ma instrukcji obsługi, więc nie wiem jak to cholerstwo złożyć. Wcześniej, przy jeździe próbnej nie haczyła - potem auto było jeszcze u dealera i po powrocie haczy, bo podnieśli tam antenę (prawdopodobnie).

Pomóżcie, jak złożyć antenę. A może ma ktoś instrukcję obsługi w pdf albo ma pojęcie gdzie ją znaleźć. Ściągnęłam już ten duuuży manual, ale to książka dla serwisu a nie dla baby prowadzącej samochód ;)

pozdrawiam

Lilly

Lilly, myślę, że antena jest na przegubie - wystarczy jak użyjesz delikatnie siły przy podstawie anteny to da się ona położyć :D

Lilly, myślę, że antena jest na przegubie - wystarczy jak użyjesz delikatnie siły przy podstawie anteny to da się ona położyć :D

No właśnie się nie dało z użyciem siły jej postawić, więc odkręciłam i kupię krótszą. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...