Gość pawelkozlowski Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Forumowiczów! Dzisiaj, gdy tankowalem na stacji Paliwowej "Carreforur", zauważyłem dziwne zachowanie mojej micrusi, mianowicie, gdy przyśpieszałem ona chamowała, i tak do przodu bujała, zauważyłem spadek mocy, strasznie wolno się zbierała i wogóle, czym to mogło być spowodowane ? tym paliwem ? czy to jest jakaś poważna usterka? Nigdy więcej nie bedę tankować na takich stacjach Marketowych :] Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robak Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja polecam stacje Tesco przynajmniej tą w tychach. Jak dlamnie to lepiej niz na Shelu i taniej. ) Tankuje tam juz długo i wszystko jest ok. Pb 98 zazwyczaj (dzis 4,19zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Spróbuj innego paliwa bo na takich przy sklepowych stacjach to syf leją :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 pawelkozlowski, na dziendobry, zataknkuj sobie troche lepszego paliwa. moze byc kilka litrow 98 pozniej to juz sprawdzanie filtr paliwa, wtryski... etc PS duzo zalales tego paliwa, i ile miales w zbiorniku i po jakim czasie zauwazyles spadek mocy (ile km/czasu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 witam; mam nadzieje że brud i syf nie przebił filtra paliwa............. na początek filtr do wymiany . jak go przebiło to wszystko do czyszczenia... te wtryskiwacze. po wymianie filtra bedzie wiadomo więcej.... jeszcze nadzieja że przytkało sitko na smoku pompy paliwa. tam zobaczyć trzeba bedzie w dugiej kolejności jak wymiana filtra nic nie da. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelkozlowski Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Na Cerfrurku zalałem coś około 7 litrów, ale już to wyjeździłem jakoś wszystko i dzisiaj zatankowałem na stacji Shella zwykłego V-Powera około 7 litrów i jak na razie jest wszystko w porządku, jedzie normalnie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 czli jednym slowem lipne paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja tankuję na Lotosie PB95, a ostanio PB98 i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.