Gość psubrat Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Cześć, mechanik doradził mi wymienić kółko pasowe przy pompie wspomagania, rzeczywiście chodzi nierówno, jakby było przekoszone. Pytałem w kilku sklepach ale nie mają i nie będą mieli. Czy jestem skazany na zakup w ASO gdzie liczą sobie za ten kawałek metalu 500 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 sprawedze ci czy nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek_czersk Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 hej. nie wiem czy pasuje od j30 gdybys sie dowiedzial i byloby to samo to mam takie. najlepiej zadzwonic do mnie 604419458.pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psubrat Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dzięki za odzew, sprawdzę czy pasuje od j30 i dam znać. [ Dodano: Pon 02 Cze, 2008 16:41 ] Piotrek czersk - niestety od J30 nie pasuje, w A32 jest inne - przy czym takie same niezaleznie od motoru 3.0 czy 2.0 (info z ASO). t0masz, udało sie coś sprawdzić? miałbyś takie kółko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.