Gość Smigiel Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam! Ponieważ oleum + filtrum (ELF + Mann) już zakupione, a na poprzedniej wymianie podkładki korka nie zmieniałem - także jego czas nadszedł. Jakie są wymiary w/w urządzenia ?? Ponieważ nie mieszkam w mieście, to po zdjęciu korka musiał bym jechać autobusem po podkładkę Użyłem szukajki ale nie znalazłem ... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 [ Dodano: Sro 23 Kwi, 2008 09:43 ] odkręć, zmień olej, zmierz podkładkę,przykręć starą podkładkę a wymiary trzymaj w razie gdyby cos zaczęło cieknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berdysz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja szukam wymiarow do N16, a tak na marginesie to nie zakrecaj starej bo napewno bedzie ci wyciekal olej. Te podkladki sa jednorazowe i odksztalcaja sie przy przykrecaniu. Drugi raz tak samo nie nakrecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 bzdura!!!!może w serwisie tak twierdzą.Ja już 5 razy olej zmieniałem na tej samej i nic mi nigdy nie ciekło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 U mnie podkładka jest zajechana (jak to stwierdził mechanik pewnie oryginał jeszcze czyli ma 11 lat) i też nic nie cieknie. Troche jest miska spocona przy korku i nic poza tym. Od wqymiany oleju zrobiłem juz 2 tysiące kilometów i nawet gram oleju nie ubył moim zdaniem nawet jak na początku Ci troche wycieknie przez niespasowanie tego ustrojstwa to temat uszczelni się sam syfem który na bank na dnie miski pływa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Jakie są wymiary w/w urządzenia ?? Gwint korka 12x1,25mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.