Stefanopulus Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Czołem, W Teraniaku pod siedzeniem pasażera mam oryginalną zmieniarkę. Odsuwam klapkę na bok i klikam <Eject>. Słychać, że jakiś silniczek kręci ale nic się nie dzieje tylko klik,klik. Jak mogę to otworzyć (rozumiem, że tacka/szuflandia powinna się wysunąć? Dzięki za info co z tym zrobić i co może być przyczyną "nieotwierania się". ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wygląda na to, ze trzeba to zdemontować i zajrzeć do środka. Zazwyczaj napęd wysuwania szuflady jest na pasku i być moze spadł/pękł. Jeśli są słyszalne kliknięcia to być moze coś skleiło szufladę i nie ma siły wypchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanopulus Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Szymeq: A można to jakoś z zewnątrz otworzyć? Mam wrażenie że szuflada jest opadnięta a to wszystko jest chyba na żyroskopach i nie chciałbym tego uszkodzić przy wyciąganiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.