Gość marcin9891 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 witam, posiadam sunnego z 94 r, wymienilem amorki, laczniki stabilizatora oraz gumy stabilizatora wszystko to kazali mechanicy, problem nie zniknął, kiedy jezdze sam lub w dwie osoby stuki nie sa straszne ale kiedy jade w 4 albo 5 ten dzwiek doprowadza mnie do szalu, nie wiem co moge jeszcze zrobic, prosze podpowiedzcie mi co to moze byc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 hmm... może zawieszenie wydechu jest za luźne i rura obija się o stabilizator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin9891 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 tez tak myslalem ale dopiero dzisiaj wybralem sie do warsztatu i mechanik ulepszyl konstrukcje ukladu wydechowego i odrazu jazda stala sie przyjemniejsza, dzieki za pomoc ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.