Gość mjaskula Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Na poczatku witam wszystkich - jestem nowy na forum. Mam na oku kupno Nissana Vanette Cargo 2.3D z 2001 r. Autko mi sie podoba, ale slyszalem ze te silniki sa awaryjne (problemy z głowicą). Czy macie jakies doswiadczenie w tym temacie, jak z tym modelem? Czy polecacie? Mam duza rodzine (5 dzieci) wiec samochod ma byc absolutnie rodzinny i bezpieczny (oraz pojemny ). Moze macie inna propozycje? Piszcie na forum lub na maila Marek.jaskula@ps.pl Sprawa pilna - musze podjac decyzje w 2-3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Mogę powiedzieć że mój brat był bardzo zadowolony z tego autka z tym motorkiem. Ponad rok temu sprowadził z Holandi i nic . Olej ,paski i jazda.Ale od od 2 miechów jest u blacharza bo mało przyjazny kierowca wyszedł na czołówke na zakręcie. Zobaczymy jak będzie po naprawie .Przebieg vanette cargo 120 km po sprowadzeniu . 30 zostało przejechane i bez żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.