mimier Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Elektryk ze mnie jak z koziej d..y trąba i pierwszy raz sam podłączam sobie grajka i moje pytanie: Podejrzewam, że opisane na zdjęciu przewody 1,2,3,4 to kable idące do głośnika...czy tak? a jak z resztą??? Pod który mam podłączyć "+ Battery" a który pod "ACC" :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Najprościej kupić przejściówkę. Koszt ~15zł. A żeby było jeszcze fajniej to zmostkować przewody zasilania i pamięci radia i podłączyć je pod stałe napiecię 12V (czerwony w kostce Nissana). Miernik do ręki (~15-20zł w supermakecie) i do dzieła. Co do przewodów głośnikowych to zobacz jakich kolorów przewody są przy głośnikach i odnajdź je w kostce. [ Dodano: Czw 24 Kwi, 2008 23:27 ] skanowałem już schemat podłączenia radia. jest tu http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=40042 przy głośnikach są oznaczone kolory. Dojdziesz bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki bodek_n14 :one: Proszę o zamknięcie tego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.