Gość sk Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam, nied lugo mija miesiąc jak odebra lem nowego Xa. W ostatnich trochę się ociepliło i zauważyłem że jak autko postoi na słońcu to przy jeździe po nierównościach ( po nierównym lub dziurawym asfalcie) dochodzą odgłsy "pracującej" cocpitu lub podsufitówki. Niestety jeszcze nie doszedłem do tego co tak pracuje. Czy macie podobne spostrzeżenia? - a może ktoś już na to ma rozwiązanie? sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagruszka Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nic podobnego nie zaobserwowałem, a mamy w firnie 2szt tego właśnie modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleszczak Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 U mnie cosik trzeszczy w okolicach radia albo powyżej,ale nie zawsze,chyba muszę się przyzwyczaić....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sk Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 U mnie cosik trzeszczy w okolicach radia albo powyżej,ale nie zawsze,chyba muszę się przyzwyczaić....... Właśnie w tym samym miejscu mam odgłosy szczególnie jak deska nagrzeje się od słońca. sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.