Gość tz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 kto montował od trucka poloneza.Tam nie pasują oka górne jak to robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Do czego montował ,co Ci nie pasuje i koto co robił ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 kto montował od trucka poloneza.Tam nie pasują oka górne jak to robili ????????? Nie za bardzo wiem o co biega w tym temecie. :609: Resorów nikt nie montował, tylko amortyzatory na tył od trucka. Może tak byś trochę poczytał i napisał konkretnie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tz Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a poszlo nie tak, chodzi mi amory tylne do sr20 ponoc pasuja ale te co mam na wzor od poldka to maja mniejsze oka gorne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Poczytaj w Ważnych Tematach o zamiennikach i patentach.Serena ma dwa rodzaje tylnego zawieszenia .Amortyzatory od poldka pasują do zawieszenia ze sztywnym mostem są to sereny dizle i 1,6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.