Gość laki007 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 mam primerke 2004 i nie dziala mi klakson wie ktos moze czy do klaksonu jest bezpiecznik? jezeli jest to gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 laki007, ściągnij sobie manual do P12 (Piektor chyba ma kody) http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=37837 i tam poszukaj. Powinien mieć bezpiecznik, albo kabelek gdzieś się urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laki007 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 lepiej zeby kabelek byl caly bezpiecznik znalazlem pod maska i niestety jest ok. potrzalem pod maska i nie moge znalezc klaksonu wie ktos gdzie on sie znajduje? :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 hmmm jakos na srodku za zdezakiem jest... w ogule to są 2 trąbki. (chyba miedzy chłodnicą a zderzakiem o ile dobrze pamietam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laki007 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 a jak sie tam dostac? mam odkrecac zderzak? jezeli tak to troche duzo roboty... glupi klakson nie chce dzialac :028: [ Dodano: Pią 25 Kwi, 2008 11:53 ] jaka jest najbardziej prawdopodobna przyczyna awarii klaksonu? Bezpiecznik jest ok.... same trabki czy moze kierownica albo kable? ktos pomoze?please!!!!!! :kosci: :?: :?: [ Dodano: Pią 25 Kwi, 2008 17:32 ] nikt nic nie wie na temat tego cholernego klaksonu nikomu sie nie popsul klakson w p12? Ludzie pomocy czy do klaksonu jest tylko jeden bezpiecznik? a moze jest podlaczony jeszcze gdzies indziej? Prosze o pomoc!!!!!!!!!!! [ Dodano: Sob 26 Kwi, 2008 10:32 ] ok. juz dziala okazalo sie ze ktos bardzo madry poprzecinal kabelki od trabek.... :diabel2: :diabel2: :diabel2: polutowalo sie i trabi jak cholera... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziadziol Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam W tym samym temacie - gdzie konkretnie znajduje się sygnał , jak do niego dojść, co zdemontować.Wkurza mnie cichy odgłos klaksonu w moim autku.Może ktoś się zlituje i do kilka wskazówek Pozdrawiam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Pod plastikową osłoną lączącą pas przedni z grillem. Uważaj, tam jest również termometr podłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.