Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] podświetlenie panelu sterowania...

Gość mrkdmnk

Rekomendowane odpowiedzi

witam...

stałem się posiadaczem n16 2.2Di z 2000r

mam kilka pytań...

czy to normalne, że fotel pasażera jest inaczej montowany niż fotel kierowcy, na innych szynach i przez to odsuwa sie mniej do tyłu?

nie swieci dioda podswietlająca sterowanie strefą nadmuchu...udało mi się ja wyjąć - ale nie jest w żaden sposób oznaczona, ma za to niebieską gumkę niczym prezerwatywa ;> ...

pytanie ile V, W i znacie może jakies sklepy internetowe, niedrogie i sprawdzone?

pozdrawiam

marek

Witam !

Na allegro są dostępne w różnych kolorach.

Żarówki miniaturowe 4x10mm 1,2W z wąsami.

Od razu mówię, że to nie jest problem żarówek.

Wina leży po stronie styków. Bądź przygotowany na dolutowywanie miedzianego drucika.

Wąsy mogą być za krótkie. Pół godzinki roboty. Problem zniknie.

Pozdrawiam.

Mariusz.

czy to normalne, że fotel pasażera jest inaczej montowany niż fotel kierowcy, na innych szynach i przez to odsuwa sie mniej do tyłu?

raczej nie... ja mam z 2001 alme i oba fotele na tych samych szynach tyle samo do tyłu jadą :) a co do podświetlenia to jeszcze się tam nie dobierałem ale już niebawem... :)

ma za to niebieską gumkę niczym prezerwatywa

ściągaj ją delikatnie żeby jej nie porozrywać,ten kondonik daje białe światło,bez niego podświetlenie będzie na żółto chyba że wymienisz wszystkie na jakieś diody w jednym kolorze

Gość mrkdmnk

faktycznie, dioda sprawna... sprawdzilem zasilaczem od kompa;> 12V... postaram sie je ponaginac na tyle żeby swieciła...

co do fotela, to chciałbym wymienić ten wózek... narazie na żaden nie trafiłem... mam nadzieję że uda się kupić go bez fotela...

dzieki za odpowiedzi... pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...