Gość ikswolwap Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam!!! Mam problem... Kupilem almere 2,2 dci 2004 rok i musze wymienic intercooler... Wie ktos moze od jakiego samochodu jest podobny i mozna go bez problemu zamontowac??? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz87 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Cześć cześć hmm tez miałem taki problem z IC do 2.2dCi wiem , że pasuje tam jakiś od P11 albo P12 , ale czy warto sie bawić i szukać bez problemu znalazłem na allegro.pl cena 300pln sprawny i zdrowy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ikswolwap Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Czesc lukas87!!! Dzieki za podpowiedz ale powiem Ci szczerze ze szukam i nic nie ma... :029: Jak mozesz to podaj mi jakis numer kontaktowy do siebie... mozesz napisac na gg moj nr 5200570 Pozdrawiam i czekam na odzew... [ Dodano: Sob 17 Maj, 2008 16:46 ] Witam!!! Gdyby ktos kiedys mial taki problem to intercooler pasuje od Primery P12 1,9 dci... Jest identyczny! Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.