Gość KamRut Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam wszystkich, Chcę się dowiedzieć jakie prawidłowe obroty bez włączonej klimatyzacji na biegu jałowym powinny mieć Almerki z silnikiem 2.2 Di? Napiszcie jakie Wy macie, patrząc na wskaźnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 normalnie bez klimy to ok 700 a z klima ok. 900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 normalnie bez klimy to ok 700 a z klima ok. 900 Dzięki, ta odpowiedź mi wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Od kiedy Skierniewice to Warszawa? Zmień opis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mokrii Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Od kiedy Skierniewice to Warszawa?Zmień opis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie jestem modem ale twoja wypowiedz chyba bardzo nie w temacie jest ? :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.