Lawina Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wczoraj przy okazji tlumaczeniu mlodszemu bratu ze korek od chlodnicy nie jest tylko korkiem, a rowniez zaworem, zobaczylem ze chlodnica zamienila sie w fabryke majonezu :zly: obstawiam uszczelke pod glowa bo niby jak inaczej mialby mi sie dostac olej do plynu chlodniczego?... tak poza tym majonezem to zadnych innych objawow nie ma... nie wywala mi plynu, nie grzeje sie i za***prza jak zawsze... i teraz moje pytanie... komu w Warszawie to oddac do zrobienia, kto: 1. zrobi to dobrze 2. zrobi to tanio 3. nie popieprzy podcisnien (moze ktos juz z wawy robil to gdzies i juz wiedza czym to sie je) szczerze musze przyznac ze powoli ta micra juz mnie zaczyna bardzo bardzo BARDZO denerwowac... ostatnio wpakowalem w przygody ze skrzynia/sprzeglem wiecej pieniedzy niz ona warta... i juz powoli trace do niej sily... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 moge polecic ci dobry warsztat z tym ze koszt wymiany uszczelki plus palnowanie glowicy i robota to jakies 450 zl minimum. sprubuj najpierw dokrecic glowice i wymien plyn chlodniczy . ja mialem podobny problem ztym ze ja poprostu przegzalem silnik i wtedy dostal mi sie olej do chlodnicy . po dokreceniu io wymianie plynu jest prawie dobze . to znaczy ze sladowe ilosci majonezu mam tylko i wylocznie na korku od chlodnicy . pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 nie chcę ci robić nadziei ale ja miałem masełko na korku praktycznie od kiedy kupiłem auto- przez 8 lat zmieniałem kilka razy płyn a ono zawsze tam było; też chciałem się za to zabrać ale nie było innych objawów więc kasy nie wydawałem na to auto sprzedałem pół roku temu a ono nadal z tym masełkiem jeździ :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.