Gość Harry_z_Tybetu Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Otóż potrzebuje kupić łożysko mechanizmu różnicowego do Almery N16 2,2Di. Cieknie mi olej z lewej półosi. Nie ma ktoś czasem numeru katalogowego tego łożyska abym mógł sobie go kupić (wymieniał będę sam)? Byłbym bardzo wdzięczny gdyby mi ktoś napisał numer tego łożyska. Szukałem i nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A inne lozyska ok? Bo z lektury postow wynika ze Twoj przypadek to poczatek sypania sie skrzyni - ale moze sie myle? Tak czy inaczej postaram sie pomoc jak tylko wroce do domu i odpale laptopa, sledz ten temat. Pozdrx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry_z_Tybetu Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Dziekuję, mógłbyś mi jeszcze napisac rozmiar simmeringu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Jasne, tylko zapomniałem że tego nie ma w serwisówce tylko w Nissan Fats.. Ściągam to, jak do jutra nie uzyskasz odpowiedzi od innego klubowicza to ja jej udzielę napewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.