Gość neverland Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam tak jak w temacie od jakiegos czasu slysze taki pisk w podwoziu slychac to jakby cos o cos sie delikatnie obcieralo. Wczesniej takie cos nie wystepowalo...Klocki maja inny odglos od tego czegos. Nie mam pojecia co to jest i jak to zdiagnozowac. Moze mieliscie podobny przypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Może łożysko w kole? Słychać to jak auto jedzie, czy jak np. wjedziesz w jakąś większa dziure i wtedy pojawia się ten pisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neverland Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jak auto jedzie, caly czas taki głupi pisk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jak auto jedzie, caly czas taki głupi pisk... Ja bym był za tym, że to łożysko w kole. Podjedź do jakiegoś mechanika niech Ci to zobaczy, albo jak chcesz sam to sprawdzić, to poproś kumpla, żeby powoli jechał, a Ty idąc nasłuchuj skąd tak piszczy, no chyba, że ten pisk pojawia się po przekroczeniu jakiejś prędkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neverland Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 no wiesz trudno to wlasnie samemu zdiagnozowac....to sie dzieje ogolnie przy jezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To poproś kumpla i zrób tak jak napisałem w poprzednim poście . Metoda może dość prymitywna, ale z pewnością skuteczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.