Gość Piotrg255 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam poszukuję pompy hamulcowej do nissana sunny 93r 2.0D z ABS Jestem z Dolnego śląska Tam gdzie pytalem są tylko orginalne( ponad 500zł :zdziw: ) zamienników podobno nie ma. Ja mam pompe NABCO -PBM33. Jeśli znacie miejsce gdzie można coś takiego kupić proszę o namiary, chyba że ktoś ma używke na zbyciu. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mam takie cóś, ale za Chiny nie pamiętam (trochę lat) z jakiego Nissana to pochodzi. Zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrg255 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dzięki za pomoc ale to nie do mojego nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 moja pompa wygląda tak Jak? Brajlem też nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrg255 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Sorry załącznik nie wskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.