Gość cody3 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 dlaczego w mojej mikrze jest wentylator zasilany z dwu zrodel tzn. czteroma kablami?wlasnie ulegl on zniszczeniu i probujac dostac nowy napotykam sie tylko z dwoma kablami;nie mam tez na nim zadnego symbolu(prawdopodobnie ta zcesc zostala gdzies na ulicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Micra Fan Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 bo masz wentylator ktory byl w aucie z klimatyzacja dlatego masz 4 kable... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cody3 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 a orientujesz sie jaki jest jego numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość erwp Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja mam klimatyzacje i mam 2 wentylatory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cody3 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 no wlasnie u mnie jest podobnie - mam dwa wentylatory [ Dodano: Pon 05 Maj, 2008 00:40 ] czy moze ktos podac numer wentylatora,jezeli w jego mikrze jest zasilany czterema kablami;na moim jest tylko naklejka nismo a ta czesc z numerem zostala najprawdopodobniej na ulicy; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.