Gość bulba008 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam Almera 1.5 bezn z 2001, bezawaryjny, tylko co roku czyszcze przeplywomierz i przepustnice plynem do czyszczenia gaznikow. Jaki i gdzie via WWW zakupic dobry filtr oleju, kabinowy i powietrza - jakie modele dokladnie (od jego jakosci wiele zalezy, np. jak czesto czyscic trzeba przeplywomierz). Ostatnio zakupilem opony Nokian H, polecam szczerze (tak cichych opon nigdy nie mialem). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Glinuś Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Wydaję mi się że nie trzeba kombinować ja mam u siebie filtry "Filtrona"jeżdże nanich już pół roku i jest ok.Dostałem to wszystko jednym miejscu i ze zniżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wydaję mi się że nie trzeba kombinować ja mam u siebie filtry "Filtrona"jeżdże nanich już pół roku i jest ok.Dostałem to wszystko jednym miejscu i ze zniżką. Zgadzam się że nie trzeba kombinować z filtrami. Filtrona bym sobie darował i używał oryginalnych - różnica w cenie nie jest wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Osobiście mam: Powietrza Knecht (ale następny będzie K&N) Oleju Mann Kabinowy - nie jestem pewien: Valeo albo Knecht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktisz Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jestem z Zabrza i mialemproblem dostać filtr mann. Gdzie kupujecie? A moze znacie strony internetowe gdzie mozna zamowic filtr oleju mann oraz pozostale filtry np. firmy K&N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jestem z Zabrza i mialemproblem dostać filtr mann. Gdzie kupujecie? A moze znacie strony internetowe gdzie mozna zamowic filtr oleju mann oraz pozostale filtry np. firmy K&N? Tutaj interteam masz najblizszy oddzial w Katowicach tam dostaniesz napewno filtry manna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Znalazłem K&N np. >TU< Ale jest w necie wiele sklepów z tymi filtrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jakby ktos potrzebował filtr kabinowy MANN http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...;highlight=mann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość levy 83 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a oryginalne filterki tylko w ASO nissana dostane ?? pytam skoro kolega wyzej napoisal ze duzej roznicy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Znalazłem K&N np. >TU< Ale jest w necie wiele sklepów z tymi filtrami. Tylko że ceny maja jak w zwykłym sklepie Dla przykładu do mojej Almery komplet (paliwa, oleju i powietrza) w necie 82zł (plus wysyłka) a w normalnym sklepie we Wrocq (bez rabatów) 86zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi