Yankee Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam, Poradźcie gdzie i jakie kupić chlapacze do mojej N16 5d HB z 2006roku (po FL)? Czy może kupić w salonie tyle że to chyba trochę sporo wyjdzie :-( Może znacie jakieś iekawe alternatywy z alledrogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Kupiłem tylnie chlapacze na Alle... Oryginalne nissanowskie za 30PLN z przesyłką. Akurat się trafiła okazja (jakiś sklep się kończył) Jak nie chcesz czekać aż coś się tam pojawi, to zostaje salon lub ewentualnie może jakiś sklep z częściami do japończyków. Odradzam wszelkiego rodzaju "uniwersalne" - widziałem jak to wygląda - tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 No to kicha, a są oryginały do przodu też ? kupiłbym na przód i tył najchętniej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 250 PLN w sklepie firmowym w ASO w Warszawie, Jak kochasz to kupisz bo inne to zwykłe gumowe badziewie z Chin. Wolny Tybet!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.