Sylvester007 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam, czy ktoś z Klubowiczów posiada informacje dotyczące możliwości wgrania nowego softu do zmieniarki CD Clarion CAA-355. Chodzi o możliwość czytania plików MP3. Nie znalazłem na ten temat żadnych danych na stronie Elektroda.pl Dziękuję za odpowiedzi w tej sprawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 CAA-355 to chyba oznaczenie samego magazynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvester007 Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 CAA-355 to chyba oznaczenie samego magazynka Nie znalazłem na zmieniarce innych oznaczeń poza podanymi, chyba są prawidłowe. Nie wiem tylko czy temat jest do "ugryzienia" :zly: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Hej, Cylo ma rację, CA-355 to oznaczenie magazynku. Masz P11.144, więc jeśli masz firmowe radyjko Blaupunkta to na 99% posiadasz zmieniarkę z rodziny PN-2144 (PN-2144U lub PN-2144F ). Nie jestem w tej dziedzinie fachowcem ale swego czasu też szukałem informacji na temat zmieniarek kompatybilnych z radiem montowanym w P11.144 i IMO musisz poprostu kupić zmieniarkę ktora będzie czytać mp3, zmiana softu nawet jeśli jest możliwa nic nie da. Jak już kupisz zmieniarkę czytającą mp3 to musisz jeszcze nabyć interfejs ( żeby ją podłączyć do firmowego Blaupunkta cena ok 300 zl ) Poszukaj na forum - temat wielokrotnie poruszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.