Gość serus15 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam wszystkich,mam problem z moim nissankiem.niedawno zakupiłem radio samochodowe,po włżeniu radja w pułkę wywala mi beżpiecznik od podswietlenia zegarów,sterowania światłami itd. co jest tego przyczyną i jak to naprawić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość diabeł Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 gdzies jest przerwany albo zle podlaczyles:)ale nie baw sie z tym,poprowac nowe przewody od akumulatora a stare zabezbiecz przed zwarciem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Diabel ma racje żle podlączyłeś radio .najlepiej wepnij sie pod akumulator zalóż bezpiecznik i bedziesz mial z glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serus15 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 już naprawiłem, był jakis dziwny problem z masą bo miałem zmasowane radio tak samo jak stare z kabla a gdy były podpięte kable obwód się zamykał i działała regylacja światła, teraz mam mase z karoseri i tylkoą prąd ze stacyjki. mase z kabla zainzolowałem i wszystko chodzi dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.