Gość grzesiekstec Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 siemanko jestem nowy i chcialem sie pochwalic swoim wozidelkiem jest to SENTRA z 1988 wersja z USA silnik 1,6 na gazie po lekkich modyfikacjach stylistycznych co widac na fotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ja już gdzies to auto widziałem, a nie kupiłeś go ostatnio?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiekstec Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 a no 2 dni temu stalem sie szczesliwym posiadaczem owej bryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 a już gdzies to auto widziałem Polska Jazda :one: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Sentra/11535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 I na allegro chyba juz od dluzszego czasu byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.