Gość jerry744 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam kolegów fachowców! Mam primere P10 2.0 16V SRI rok 1996. Pojawił mi sie problem z gazem, Niechce wejść na obroty, dusi się, dopiero po przekroczeniu ok 2500 obr wszystko spoko, odpowiednie przyspieszenie, spalanie w normie. Filterek nowy, rozdzielacz czyszczony, silnik krokowy ok., niewiem co jeszcze można zrobić w rzeczach mechanicznych. Fachowcy w warsztatach nie chcieli pchać rąk nawet. Z góry dzięki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 szkoda ze nie jestem moderatorem bo juz bys mial bana na miecha!! 4 tematy takie same !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin 80 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Prawdopodobnie masz instalację Koltec/Necam. Ostatnio znalazłem na sprzedaż kilka interesujących mnie aut z Holandii, z taką właśnie instalacją i co nieco poczytałem o tych instalacjach. Może ci pomoże link do tej stronki, gość opisuje typowe problemy z tą instalacją i sposoby diagnostyki: http://koltec.i15.eu/koltec_egi.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.