Gość mariandzik Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam!!! Mam pytanie, mianowicie, jakie tarcze hamulcowe i klocki są godne polecenia do almery n 15 , 2,0 diesel? Może ktoś z Was zna firmę, która robi znośne części w rozsądnej cenie? Za wszelkie wskazówki dziękuję z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Poszukaj w Poradach Eksplatacyjnych, a dowiesz sie wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tu masz promocje http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=41450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Belzebub Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Mam 1.4 z przebiegiem 100k, właśnie zakupiłem klocki Kashiyama -koszt 50zł , tarcze jeszcze nie zjechane więc będzie raczej OK, podobno te klocki są trochę za twarde i zdzierają tarcze -było o tym w innych wątkach. Niestety klocki Lucas lub Akebono to koszt 75-100PLN -ale są podobno lepsze, nie pylą, nie piszczą i nie zdzierają tarczy. Zobacze jak założe Kashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Klocki JC są o kant tyłka. Piszcżą niemiłosiernie, pylą i kiepsko hamują. Wymienię przy najbliższej okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ja mam tarcze przód i tył Japan cars i klocki Kashiyama, bardzo tani zestaw i skuteczny, hamulce brzytwa miałem kiedyś taki zestaw hamował tragicznie zwłaszcza po rozgrzaniu układ tracił niemal całą skuteczność tragedia i śmierć w oczach a tarcze się zwichrowały i kierownica drżała niemiłosiernie. wywaliłem wszystkie 4 tarcze kupiłem na przód Sakurę i klocki Boscha a na tył wszystko Boscha i samochód wreszcie zaczął poprawnie hamowac a kierownica nawet nie drgnęła przy hamowaniu z prędkości 160-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariandzik Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 dziękuję wszystkim. Pomogło mi to sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ktoś mi kiedyś powiedział że te klocki są dobre dla taksówkarzy zrobiłem na nich 20tyś ostro hamując i może 1/3 klocka ubyła. twarde jak kamień jedyny plus to że praktycznie nie pyliły ale nie ma co się dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ja mam tarcze sakury klocki ATE i jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.