Gość marsdorf Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Jak w temacie jestem ciekaw czy da się podłączyć wzmaczniacz pod orginalne radio Nissana? Zakładam nowy temat bo niestety albo nie umię szukać albo poprostu nic w tym temacie nie ma.pozdrawiam [ Dodano: Wto 06 Maj, 2008 18:28 ] 4SPK RAD CASS W/ARI(MIDLINE W/6SPK 799-) Kaseciak [ Dodano: Czw 08 Maj, 2008 18:09 ] dzisiaj wymontowałem radyjko i juz wiem że nie ma wejścia pod wzmaczniacz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lotosik148 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Nie jestem elektrykiem ani specjasliostą ale zdaje mi się że chyba tak ja kupiłem do swojej primerki pioneer deh-2000mp które nie miało wejścia na wzmacniacz i podłaczyłem pod głośniki z tym że napewno będzie mniejszy efekt ale dobre i to Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 marsdorf, da sie takie wyjscie wyprowadzic poszukaj na forum, bylo pisane kilka razy adaptery, albo wzmak z wejsciem High input Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.