JACKO29 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Wiem bo miałem w Matizie Nic nie ocierało,nic nie haczyło,ogólnie dobra firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ale w Matizie pewnie nie miałeś elektrycznego podoszenia szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 No wiesz!...Nota bym wtedy nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Potwierdzam owiewki Heko to dobry wybór. Miałem takie w Cari. Solidne, trwałe nie komplikowały pracy elektrycznych szyb ani nie przeszkadzały w utrzymaniu ich w czystości, dobrze wyprofilowane, nie ograniczały widoczności i nie wytwarzały nieporządanych dźwięków. Przydatne szczególnie w upalne dni, zarówno w wyrównaniu temperatury, przy uchylonych szybach (na postoju) jak i osłona przed słońcem, bynajmniej w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Mam u siebie w Tino również i co do rysowanie szyb - to nic takiego nie występuje. Lecz tu mała uwaga. Nie wiem jak jest w innych modelach samochodu, lecz u mnie góra uszczelki w którą wchodzi szyba jest dość płytka a co za tym idzie, to owiewka ma również bardzo mały rancik aby weszła w uszczelkę. Już kilka razy ją demontowałem i podklejałem taśmami dwustronnymi /tak jak jest to fabrycznie/ lecz niestety, ale często jednak się odkleja i wychodzi po środku na górze lub na łuku. Jeśli u Ciebie szyba wchodzi głęboko na górze, więc nie będziesz miał problemów, bo i rant owiewki będzie również dłuższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A z Nociarzy nikt nie używa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Będziesz pierwszy,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Chyba na to wychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi