maxpaynemm Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam! Mam następujący problem i proszę Was o opinię :/ Więc tak samochodzik ogólnie jeździ OK ale kiedy to lecę sobie na trasie i natrafię na nierównosci jezdni typu: "fale dunaju" albo jakieś gwałtowniejsze uskoki to strasznie dobija albo podrzuca do góry tył samochodu, aż mi się ostatnio o mały włos pasażerowie z tyłu nie porzygali jak ich wiozłem z Warszawki na Zegrze (ten kto tam jechał wie jaka tam jest droga ). No i ogólnie bardzo niekomfortowo się jeździ jak natrafię natakie nierówności :/ Czasami mam nawet wrażenie że zaraz tył samochgodu przeleci mi nad głową :/. Zawieszenie wydaje się być za miękkie. Pojechałem na diagnostykę ale panowie stwierdzili że wsio jest OK. Macie jakieś dośwadczenia w tym temacie?? Będę wdzieczny za wszelkie porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Twardsze sprężyny i amorki zapobiegną "pływaniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Twardsze sprężyny i amorki zapobiegną "pływaniu" Też sobie o tym pomyślałem.... kolega może polecić coś konkretnego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 szczerze nie bardzo bo ja przyzwyczaiłem się u mnie do "pływania tyłu" zapukaj ewent. do mikey-one Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Niestety koledzy mają rację tylne zawieszenie almer 2000 i 20001 bo te sprawdzałem to nieporozumienie. Jak jedzie kierowca i pasażer to jeszcze nic ale jak doładujesz auto to właśnie tak , huśta do pożygania. nie mam praktyki co załozyć ale amory do wyrzucenia nawet jak są nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 To może się rozejrzeć za jakimiś gazowymi?? Może coś to da?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.