Gość Daniels Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kupiłem mojego gratka z padniętym wtryskiwaczem (zafiksowany na amen) i mam bardzo duży problem z dostaniem nowego, obdzwoniłem już chyba wszystkie szroty i sklepy w okolicy. Czy pasuje z jakiegoś innego silnika? Jeśli ktoś ma dostęp lub info gdzie dostac to bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czyzbyroman Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Cześć. Poszukaj na stronie intercars.com.pl Pozycja 'wtryskiwacz" jest założona. Gdyby nie mieli na magazynie to na pewno sprowadzą. Zadzwoń do nich. Jakby co to też mam taki silnik i trochę tekstów-instrukcji. czyzbyroman@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Niestety temat nadal aktualny.. Wtryskiwacz nie ożył po kąpieli w wannie ultradźwiękowej Sprawa jest raczej bardzo pilna w ASO nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.