Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ile za nabicie klimatyzacji?

Gość marsdorf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marsdorf

Nabijałem dzisiaj klimatyzacje i zapłaciłem 120 zł jak na sprawdzenie szczelności i napełnienie to chyba nie dużo. Ciekaw jestem ile taka operacja kosztuje w waszych miastach.

marsdorf, normalna cena, u mnie 100 netto ze sprawdzeniem szczelnosci ukladu, ktore trwa 20min i jesli sprawna to nabijaja, jesli negatywnie to samo sprawdzenie 50 netto. Ogolnie jak ktos sie nie zna, to mozna przeplacic bo jezdzilem po warsztatach to maja ceny nawet do 200zł. porcupine, Bywalem w kilku warszatach i nie pytali sie ile mam pojemnosci, poprostu usluga napelnienia i koszt.

Poza tym mam kolesia co napelnia za 100 ale przed tym nie sprawdza szczelnosci zadna maszyna.

Gość carfanr

100 PLN, niezależnie od ilosci gazu bo cennik dotyczy aut osobowych. Sośnicowice, około 10km od Gliwic. Razem ze sprawdzeniem szczelności oczywiście. Firma ok.

Gość bioder

110zł po rabacie

AUTO-BOLEX

ul. Ożarowska 40

Ożarów Mazowiecki / k Warszawy

tel.: 022 7222780

Dla klubowiczów na hasło "NISSAN KLUB" rabat 10%. A dla klubowiczów z karta klubową rabat 15% a nawet i więcej

Tel. do warsztatu 0-22 722-27-80 tel. kom. 502-444-437

Warsztat zajmuje się mechaniką, blacharką, lakiernictwem oraz klimatyzacją

Gość Szymeq

Ważne jest aby przed nabiciem sprawdzić szczelność, oraz aby dodać kontrastu do gazu. Jak robiłem przegląd to zawsze mi dodaje kontrastu ( własnie w Auto-Bolex ;) ) - pomaga to szybko zlokalizować wyciek. Dzięki temu widziałem w którym miejscu skraplacz się rozszczelnił - po oględzinach widoczny był ślad uderzenia kamienia.

Ja w zeszłym roku zapłaciłem 100zł za sprawdzenie i nabicie w tym roku jeszcze nie napełniałem

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...