Gość Diler87 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 potrzebóje pomocy!!!! mam nissana 200 sx s 13 odpalam go jest wszystko ok ale gdy tylko zlapie temperatury i dodam gazy na jalowym biegu to przy 2.5 tys obrotow zaczyna cos cich klekotac wiem jedno ze to nie panewki bo ju mialem z tym problem!!! prosze o rady!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekrk Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja mialem podobny klekot gdy mialem sworzeń na tłoku uszkodzony , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 JA obstawiam na 90% panewki, ew. szklanki i oby to było to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Szykuj auto na remont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diler87 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 czytałem na forum ze kolega z nissanem 100nx ma taki sam problem co ja ze z silnika wydobywa mu sie jakis stukot!!! ale wczesniej zalał tak jak ja olejem 10W-40 i pojawił mu sie ten problem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 czytałem na forum ze kolega z nissanem 100nx ma taki sam problem co ja ze z silnika wydobywa mu sie jakis stukot!!! ale wczesniej zalał tak jak ja olejem 10W-40 i pojawił mu sie ten problem!!!...i?Jestes z Wolomina to przejedz sie do Tomaracing (tel. do Brt 504008238) czy JSS (602702985) posluchaja Twojego silnika i Ci sprawdza co jest nie tak. Od razu powiedza jaki koszt naprawy. (nie dzwon oczywiscie w niedziele, bo Cie opieprza). BTW fajnie, ze wiesz jak uzywac wykrzykników, ale nastepnym razem mozesz sobie je darowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.