Gość Maciek_85 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Witajcie, wiem że należy ożywać opcji szukaj ale szukam i szukam już parę godzin i nie potrafię znaleźć odpowiedzi na jedno moje pytanie a mianowicie dlaczego nie działają mi wycieraczki z przodu na pierwszym biegu ( mam regulację ) przekaźnik działa wycieraczki nie, reszta biegów OK. Z tyłem sobie poradziłem a z przodem nie potrafię Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mokrii Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 pewnikiem musisz rozebrac i wyczyscic styki innej opcji nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KKK Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Poczytaj o wycieraczkach czasowych. - coś nie łączy - niepodpięty potencjometr (np. przy wymianie poduszki) - moduł bez sterowania czasowego (np. wymieniono moduł lub manetkę) A używać to warto też czasem słownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.