Gość doge Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Co do skóry to u mnie nic się na razie nie dzieje, no ale i przebieg nieduży ( nieco ponad 10k ), co do navi to nie doradzę, kosztuje dychę , sporo więcej niż zaj...ta stacja multimedialna Pioneera, może taniej i lepiej byłoby wziąć bez navi i dokupić Pioneera ? -Twój wybór Mnie szkoda było wywalać 10tys. na navi. Pozdrawiam. Nie zamierzam dopłacać 9 tyś do navi, za 142 tyś chodzą navarki z automatem navi i szyberdachem, wiem że jest problem z mapkami ale po prostu konsola wygląda ładniej z monitorem. Co do skóry to siedziałem w nowej navarze to jak dla mnie całkiem wygodnie z tym że nie wiadomo co będzie np po 50 tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znaki Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 U mnie skóra wyglada jakoś dziwnie dobrze. Automat spisuje sie doskonale. Jak chcę troche depnąć, to właczam nadbiegi i leci lepiej od manuala. Dziura w dachu tez super działa. Ale u mnie nie ma , jak ktoś napisał, obnizonego sufitu z tego powodu, pewnie mam jakiś wybrakowany model. [ Dodano: Sro 21 Maj, 2008 08:44 ] Aha, navi nie mam i do domu trafiam. Ale i tak jeśli kupowałbym navi , to za największy wypas , zapłace nie więcej niz 10% tego, co zapłaciłbym za firmowy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Co do skóry to siedziałem w nowej navarze to jak dla mnie całkiem wygodnie z tym że nie wiadomo co będzie np po 50 tyś km. całkiem wygodnie ale bez skóry wygodniej (skóra jest twardsza).. U mnie skóra wyglada jakoś dziwnie dobrze. Hmm a może masz wersję nie na polskę z jasną tapicerką ? Bo ta w salonach ciemna to skaja... można sobie porównać z wersją salonową R-Black, od razu inna skórka i jaka przyjemna... jak macie okazje to bardzo polecam od razu zobaczycie różnice... Dziura w dachu tez super działa. Ale u mnie nie ma , jak ktoś napisał, obnizonego sufitu z tego powodu, pewnie mam jakiś wybrakowany model. zawsze jest niższy sufit jak jest szyber... wszystkie prowadnice i mechanizmy prowadzące... no gdzieś trzeba to upchnąć.. a dla mnie w przypadku nawary miało to znaczenie i od razu poczułem różnice.. Pozdrawiam i wybierzcie to co lubicie szyberek navi i inne rzeczy fajne sprawy p.s. czy wzielibyście jeszcze raz navke jeśli mielibyście okazję?? ja wziąłbym drugą i to bordową podobają mi się takie kwadratowo kształty (Mitsubishi Pajero też fajne).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HugoOrmo Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 to teraz juz wiem czemu na swiatłach L200 zostaje za mna ... kontrola psuje start moim zdaniem .. przerabiałem to w vw borze 1,9 tdi 130 ps...z trakcja nie ruszał na mokrym ... zostaje na swiatlach nie z powodu ESP tylko z powodu mniejszego momentu o 40Nm i o 40KM mniejszej mocy...nawet po dodaniu ralliart (402Nm i 167KM) osisagi sa nieznacznie gorsze od navary... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 jednak ja przekonałem sie ze trakcja przy sredniej mocy pogarsza start wielu aut kolego HugoOrmo zreszta trakcja w terenówce ? a jak w terenie ? jedynie wyłaczyc pewnie bo bedzie katastrofa pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HugoOrmo Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 przy zalaczonym reduktorze ESP samo sie wylacza a przy innych kombinacjach napedu mozna odlaczyc recznie i fakt jest taki, ze w teren te wszystkie wynalazki to trzeba wylaczac bo pierwszy lepszy piasek zatrzyma auto... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wróciłem przed chwilą ze stolicy byłem w salonie Oddysey (górczewska) jak doradzał peter182 wybrałem model z 2008 r -automat -niestety skóra (mus przy automacie) -panel dotykowy z radiem, kamera cofania -szyberdach -elek fotele -kolor czarny -kuweta -zabudowa -hak -alarm Wszystko wyszło 156 brutto, 128 tyś netto. Do końca tyg podejmę decyzję na autko trzeba czekać 3 tyg a więc całkiem krótko. Byłem również w łomiankach ale gość zaśpiewał mi ponad 167 tyś!! za wersję najbogatszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no a czemu niestety skóra?? tez uważasz ze to skaja ?? stoi tam jeszcze r-black z prawdziwa skóra?? ) aa i napisz jaka nadbudowa... polecam snugtop xtr naprawdę świetne wykonanie i design bardzo ładny (te grube relingi) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no a czemu niestety skóra?? tez uważasz ze to skaja ?? stoi tam jeszcze r-black z prawdziwa skóra?? ) aa i napisz jaka nadbudowa... polecam snugtop xtr naprawdę świetne wykonanie i design bardzo ładny (te grube relingi) pozdrawiam niestety skaja ponieważ łatwo uszkodzić siedzenia, widziałem wersję r-black ale zbytnio mi się nie podoba. Zabudowę wezmę chyba za 14 tyś (widziałem że ma relingi) zamek otwierany pilotem, tylko trzeba czekać 9 tyg ale może poprzez allegro szybciej się dostanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 ale dobrze pogadaj to mi ją puścili za 10 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Auto zamówione zaliczka wpłacona odbiór planowany na 10.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 a gdzie zamówiłeś ?? i jaka specyfikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 a gdzie zamówiłeś ?? i jaka specyfikacja Odyssey Warszawa Navara 2008 czarny metalic automatyczna skrzynia wersja LE dziura w dachu :-) skórzana tapicerka elek fotele panel dotykowy kenwood (dvd, nawigacja 98% pokrycia pl) kamera cofania czujniki parkowania zabudowa kuweta wykładzina kuwety hak alarm blokada skrzyni O cenę proszę nie pytać bo sporo kosztowało a rata leasingu nie wzrosła zbytnio :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 no to się cieszę że salon podpasował i bestia zamówiona ... a tak szczerze to naprawdę świetny salon i fachowa obsługa. byłem w kwietniu na wymianie oleju po 2tys. , i nawet podali mi jaki olej oni leją żebym mógł sam sobie kupić (2 razy taniej).. a co do ceny to założe się że taniej a przy najmniej to samo niż w multisalonach i brokerach... pozdrawiam i daj znac o odbiorze furmanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Po odjęciu Vatu cena naprawdę miła :-) Co do salonu to obsługa Odyssey naprawdę świetna nie ma porównania z salonem w Olsztynie (również cenowo). Zaskoczyło mnie to że auto ma być na 10 czerwca ale jak znam życie to pewnie do 18 to potrwa :-) może głupie pytanie ale jak wygląda dokładnie odbiór? jeszcze nowego auta nie kupowałem a więc pytam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 obsługa jest taka że aż przyjemnie się wydawało tą kase na ten samochód i to nie małą dziwne ale prawdziwe heheh a co do terminu samochodu no to ja miałem 8 marca i był 8 marca punktualni byli a odbiór samochodu najmilszy moment w salonie hehe odbiera się za szybką tam gdzie kobitki od leasingu i ubezpieczeń siedzą jak wszedłem do salonu to już tam stała czarna bestyja ...idzie się tam tłumaczy co i jak i po godzince wyruszasz krążownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Navarka przyprowadzona, ogólne wrażenia z jazdy "REWELACJA" automat super sprawa auto przyspiesza bardzo dobrze, jak dotrę silnik to będę mógł powiedzieć coś więcej bo narazie nie kręcę silnika wysoko 2-3tyś obrotów, wjechałem w teren w którym voyagerem się zakopałem i wyciągałem pół dnia dosłownie koła się pozapadały, a navarka poradziła sobie doskonale :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Gratuluje Miłej, długiej i bezproblemowej jazdy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi