Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Bagażniki

Gość bzyk37

Rekomendowane odpowiedzi

tylko na hak polecam, dla mnie belki dachowe zbyt głośne i chyba sporo większy opór bagażnika - poza tym można się zapomnieć przy wjeżdżaniu na parking podziemny czy do garażu - widziałem kiedyś taką scenę pewnej pani za kierownicą i efekt oskórowania dachu...

Ja kupilem bagaznik - belki na dach, oryginalne Nissana, bardzo fajne, szybki i bezproblemozy montaz. Uzywane kupisz za 200-250 zl. Do tego mocowanie Thule. Calosc naprawde swietnie trzyma, testowalem na kazdej predkosci i na wielu drogach.

Spalanie z jednym rowerkiem moze wieksze o 0,5 litra.

Jedyny minus to faktycznie troche slychac i to zarowno caly zestaw jak i same belki.

Pozdrawiam

Gość pebe.pl
tylko na hak polecam, dla mnie belki dachowe zbyt głośne i chyba sporo większy opór bagażnika - poza tym można się zapomnieć przy wjeżdżaniu na parking podziemny czy do garażu - widziałem kiedyś taką scenę pewnej pani za kierownicą i efekt oskórowania dachu...

bagaznik na haku jest teoretycznie w naszym kraju zabroniony gdyz zaslania rejestracje. ktos madry powie, ze mozna przeniesc blache na bagaznik, niestety w swietle prawa rejestracja wtedy sie juz nie znajduje na samochodze, czyli tam gdzie powinna sie znajdowac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...