Gość bzyk37 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jaki bagażnik na rowery do N16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wit Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 tylko na hak polecam, dla mnie belki dachowe zbyt głośne i chyba sporo większy opór bagażnika - poza tym można się zapomnieć przy wjeżdżaniu na parking podziemny czy do garażu - widziałem kiedyś taką scenę pewnej pani za kierownicą i efekt oskórowania dachu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kris74 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja kupilem bagaznik - belki na dach, oryginalne Nissana, bardzo fajne, szybki i bezproblemozy montaz. Uzywane kupisz za 200-250 zl. Do tego mocowanie Thule. Calosc naprawde swietnie trzyma, testowalem na kazdej predkosci i na wielu drogach. Spalanie z jednym rowerkiem moze wieksze o 0,5 litra. Jedyny minus to faktycznie troche slychac i to zarowno caly zestaw jak i same belki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pebe.pl Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 tylko na hak polecam, dla mnie belki dachowe zbyt głośne i chyba sporo większy opór bagażnika - poza tym można się zapomnieć przy wjeżdżaniu na parking podziemny czy do garażu - widziałem kiedyś taką scenę pewnej pani za kierownicą i efekt oskórowania dachu... bagaznik na haku jest teoretycznie w naszym kraju zabroniony gdyz zaslania rejestracje. ktos madry powie, ze mozna przeniesc blache na bagaznik, niestety w swietle prawa rejestracja wtedy sie juz nie znajduje na samochodze, czyli tam gdzie powinna sie znajdowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.