Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Nie mam haka :P

killing_joke

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko. Kupilem Almerke i wlasnie sie skapnalem ze nie ma haka do holowania na wypadek awarii. A moze jestem d*pa i on jest schowany w jakims specjalnym miejscu??

Na allegro nie ma niestety, a facet z motoryzacyjnego powiedzial, ze w salonie ze mnie zedra $$. help !

Gość danstan

Witaj

Uchwyt do mocowania ( wkręcania ) haka jest ukryty pod zaślepką w przednim zderzaku. Natomiast sam hak ( ten wkręcany ) powinien być w fabrycznym pokrowcu razem z kluczem do kół i pokrętłem od podnośnika. Tak jest w mojej Almie.

Pozdrawiam :-)

No wlasnie przeszukallem fure 3 razy i nie znalazlem tego haka. lewarek , klucz, trojkat, apteczka- wszystko jest oprocz haka :(

• 3 tygodnie później...

Ja też miałem hak w pokrowcu na klucze ale był nigdy nie uzywany. Tak że posprawdzajcie sobie czy mozecie je w kręcić w te otwory pod zaślepkami ja sprawdzilem jak kumpel chciał bym go ppodholował były tak zardzewiałe że hak nie chciał się wkręcić ani z przodu ani z tyłu. Posprawdzajcie u siebie bo jak dojdzie do holowania to tylko w tedy laweta. Ja juz przy okazji na warsztacie sobie to zrobiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...