Gość cichy_lot Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Czy ktos moze mi powiedzec gdzie i za ile moge kupic maskownice do radia w N16stce? Poniewaz ostatnio kupilem sobie cd changer sony o ktorem pisalem ze mam problem z podlaczeniem go do orginala i oczywiscie ciagle mam ten problem ale nie w tym rzecz. Chodzi mi o to aby teraz dostac skas maskownice bo chce kupic radyjko jakies inne tylko do konca nie wiem jeszcze jakie bo sie okazuje ze do tych kabelkow za radyjkiem orginalnym nic sie nie nadaje bo jakies dziwne kostki sa poprosze o porady w tym temacie a to tylko dlatego ze mam kaseciaka i ciagle sie z tym borykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Tu jest ich parę: Alle... A tu masz przejściówki z kabli nissana na standartowe Iso: Alle...2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy_lot Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 dzieki za otworzenie mi oczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A jak myślicie, która byłaby lepsza, ładniej wykonana itp. http://www.allegro.pl/item360059731__mocow...we_faktura.html czy http://www.allegro.pl/item362055397_ramka_...2001jakosc.html Nie chodzi mi o cenę, bo te parę złotych różnicy nie robi, tylko żeby nie założyć czegoś obskurnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 podejrzewam, że zasadniczej różnicy w jakości nie ma... Najważniejszy jest kolor. Np. ja zamontowałem czarną, która niestety różni się od oryginalnego koloru (oryginał był jakby ciemno szary z metalicznym połyskiem). Mi to się od razu rzuciło w oczy - ale prawdę mówiąc nikt, kto ze mną jechał nie zwrócił na to uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.