Gość theudulf Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam, mam pytanie, otoz padl mi silnik w nissanie, zerwany pasek rozrządu Mysle czy zamiast naprawiac nie kupic silnika i tylko zmienic i moje pytanie czy do k10 z 91 beda pasowac silniki z poprzednich lat?? Ps. jak ktos ma do sprzedania jakis silnik w dobrym stanie i w miare nie drogo to bylbym chetny mieszkam 30 minut autem od katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 theudulf sprawdź model silnika. Jeżeli będzie się zgadzał, z tym który chcesz kupić to powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 theudulf, Zaczaj się na allegro,od 83-92 były tylko zmiany w osprzęcie a bryła silnika pozostawała bez zmian.Ewentualnie były zmiany w pasku rozrządu (moduł zęba i ich ilość),ale teraz nie jestem pewien czy przy 1,2 ,bo przy 1,0 była zmiana w 89'. Ale jak dorwiesz cały bez osprzętu to wszystko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość theudulf Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Z tym, że ja już mam kupiony pasek rozrządu, bo jego też wypadałoby zmienić w tym nowym, żeby nie stało się to samo Dzięki za rade może coś mi sie uda znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Z tym, że ja już mam kupiony pasek rozrządu, bo jego też wypadałoby zmienić w tym nowym, żeby nie stało się to samo No to nie będzie problemu,bo możesz w razie czego przełożyć koła rozrządu od twojego starego,ale łącznie z pompą wodną i będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=42311 Ja mam na sprzedaż silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja mam na sprzedaż silnik. theudulf, ,no widzisz "mówisz i masz " co prawda litrówka ale litrówka od geniula1, to na pewno ma większe kopyto niż 1,2 od kogoś innego :one: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość theudulf Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Czyli ten silnik powinien pasowac? Bo wlasnie widialem go na allegro ale nie bylem pewny czy bedzie pasowal i zmartwila mnie informacja o odbiorze osobistym :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Czyli ten silnik powinien pasowac? Nie powinien,ale będzie pasował jak d.... do nocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 jak bedzies chcial to bede mogl go zapakowac na palete i wyslac. Napisalem ze preferowal bym a nie ze nie wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi