Gość biernik Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Witam. Kupiłem kilka dni temu w niemczech 2003 roknavarki, i mam kilka pytan jako ze nie znalazlem na nie odpowiedzi na forum 1 odnośnie silnika, kupilem z wymienionym już silnikiem wymiana miala miejsce przy 101 tysiącach km teraz ma 134 tysiące, i pytanie czy po wymianie też problemy silnikowe się zdarzają czy te gfelerne korbowody były zastępowane innymi lepszymi. 2 zgrzyta przy skręcie w prawo, ktoś napisał tutaj ze to moze być wina jakiegoś ogranicznika slrętu, czy może coś innego. 3 ostatnie pytanie, próbną jazdę robilem na bocznych uliczkach i wszystko było ok, teraz przy prędkości około 70 km/h zaczynają się schody, jak bym jechał po kostce brukowej i przy około 130 znika już objaw jazdy po kostce, opony wyglądają ok choć są już przytarte. I teraz pytanie odnośnie tych drgań, czy to wina opon czy może się dziać coś gorszego, ogólnie z chęcią bym kupił opony ale się spłukałem i nie mam już na nie, a pewnie są drogie. POzdrawiam i był bym wdzięczny , jak by ktoś miły odpowiedział mi na moje pytania. Zdjęcie jakieś kleje jak wymyje sprzęt bienik [ Dodano: Nie 18 Maj, 2008 17:20 ] czy wy tutaj naprawde nic na ten temat nie wiecie . A ja mam jeszcze następną partie pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 mam ten model co ty tyle ze z silnikiem 3,3 benz co do zgrzytan przy skrecie - wymien ograniczniki skretu na nowe - groszowa sprawa co do tych drgan to zapewne oponki juz nie te - jakie wogole masz kapcie... zapraszam na pickupklub.pl - moze tam bedzie wiecej znafffcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 kurcze za duzo mialem ostatnio pracy ikilka dni nawet navarki nie widzialem i nie sprawdzilem jakie kapcie, ale jutro napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Sprawdź jeszcze krzyżak na wale .... ... i nie jeździj z zapiętym przodem po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 OFF-ROADER, właśnie mam nowy krzyżak, tamten się rozleciał prawie całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 OFF-ROADER, właśnie mam nowy krzyżak, tamten się rozleciał prawie całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.