Gość biernik Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Interesuje mnie jaki moment ma ten model 2,5 diesel. O nowszym modelu jest pełno informacji, a jak jest z tym? ? A i moze rozruszało by się troche to forum bo maluńko informacji o tym, a jest to moje pierwsze takie duże auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Koników to ma zdaje się 130, ale momentu niestety nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martino130 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 cos ok. 340nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 hm a myślałem że będzie więcej , mój passat poprzedni miał właśnie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Więcej nie będzie, nowa Navara przy 171KM ma 400Nm. Dopinając boxa możesz teoretycznie dorzucić jeszcze 50Nm i 20 kucyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Myślałęm o zmianie softu, już w dwóch autach robiłem sobie i rewelacja, ale jako ze chodzi opinia o słabościach silnika wolę nie ryzykować i zostane przy słabej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.