Gość navaragitara Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Jak to wygląda u osób które często kogoś wożą na tyle ? Znośnie ? I jeszcze jedno, czy jak jest auto zarejestrowane na ciężarowe to automatycznie na 4 osoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Moi synowie już się nie skarżą a ważą w sumie około 170kg, więc to nie ułomki już. Nie ten komfort co w Espace ale da sie przeżyć, Wczoraj zrobiliśmy prawie 600km i wytrzymali bez narzekania. Navarka jest chyba 5-osobowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Navarka w wersji DubleCub jest 5 osobowa, KingCub jest 4, Co do komfortu to zależy jak kto lubi jeździć, oparcie jest mega pionowe, siedziska przykrótkawe wiec wygodnie jest tam dla nie zbyt wysokich osób w innym przypadku kolana sa za wysoko i bo siedzisko jest za blisko podlogi :-D do 2h raczej nikt nie marudzi, gorzej jak sie jedzie i jedzie po naszych drogach z katowic do poznania nawet i 5h to jest juz meczące. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 U mnie trochę szumi powietrze w szczelinie pomiędzy kabiną a zabudową - ale to chyba zależy od modelu budy. Poza tym nikt nie narzeka, dzieci mają fajnie bo z tyłu jest wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 u mnie to luzik, odsuwam kanape do tyłu, oparcie także odchylam i jest prawie jak w busie, miejsca na nogi tyle że spokojnie w nogach leży jakiś plecak a i tak nie przeszkadza, nawet do niego nie sięgasz. Super komfort, dużo miejsca, ekstra fura:-) PS. U mnie trochę zacina sie otwierany barek na szampana no i wydaje takie phiii przy otwieraniu, byłem wczoraj z tym w serwisie, powiedzieli że wymienią i dorzucą w ramach utraty zaufania do marki skrzynkę Dom Perignon w najlepszym roczniku więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Sorry ale z tyłu w Navarze nie można mówić o komforcie bo go poprostu nie ma chyba że pasażerami są wasze pociechy dla których sama jazda takim wielkim i fajnym samochodem to już niezłe doznania i przeżycie tylna kanapa jest mała, niewygodna, źle wyprofilowana za nisko osadzona względem podłogi resumując totalny brak ergonomi i komfortu. Ale ten samochód nie służy przecież do długich komfortowych podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 za nisko osadzona względem podłogi za nisko ?? kolego chyba nie powiesz ze pasazerom powinny zwisac nogi .. w megance miałem nizej jeszcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 za nisko osadzona względem podłogi za nisko ?? kolego chyba nie powiesz ze pasazerom powinny zwisac nogi .. w megance miałem nizej jeszcze .... No tak, ale ja majac 176cm wzrostu siedzac z tylu kolana mam prawie na wysokosci klatki piersiowej, wiec dla wysokich osob nie jest zbyt latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No tak, ale ja majac 176cm wzrostu siedzac z tylu kolana mam prawie na wysokosci klatki piersiowej, wiec dla wysokich osob nie jest zbyt latwo Ja mam 183 wzrostu i jakos z tylu nie mam nog na wysokosci klatki piersiowej... a jesli akurat samochod prowadzi brat jest nizszy to mi sie siedzi za nim bardzo wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 peter182, to moze nie jechałęś na dłuższej trasie, ja kupując navare szukałęm kilka miesięcy i wypytywałęm ludzi, nawet jak widziałęm kogoś na parkibngu to podchodziłem na rozmowy dotyczące tego auta. I naprawde nikt nie był tego zdania co ty. 100% posiadaczy mówiło ze tył jest straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 eee... jak ktoś się rozwali z przodu na siedzeniach to z tyłu ciężko jest. ale z wszystkich pickapów to jest najwygodniej. siedział ktoś w Ford Ranger?? no tak samo jak w fiat 126p. ja nie mówie że jest jak w s klasie czy nawet dobrym sedanie klasy passata. nigdy nie będzie bo to jest pickup. mnie to denerwuje jak ktoś kupi navare i narzeka jak to trzęsie że niewygodone tyle pali itp... ludzie są głupi i myślą że kupią luksus z odliczeniem vat... mi zawsze podobały się pickupy i już od 2 lat polowałem na navke i nie żałuję pozdrawiam wszystkich maniaków navek takich prawdziwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biernik Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 JA mam tak samo jak ty szukałem 2 miechy navary, a ogólnie zawsze marzyłem o takiej, kupiłem jako osoba fizyczna, żadnego vatu nie odliczam, kupiłem bo mi sie podoba i już. POwiem więcej przesiadłem się z wmiare nowego passata w którym komfort jest o niebo lepszy, ale ja nie żałuje, bo tutaj nie o komfort chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Mam to samo, zupełnie inne wrażenia z jazdy, te wszędobylskie dziury i nierówności na drogach przestały mieć znaczenie, ostatnio wracałem z do Gorzowa z Koszalina z pominięcie głównej trasy i nie wyobrażam sobie abym mógł osobówką lecieć 140, a navarką bez problemu :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi