koziro Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Podsumowując: mając do dyspozycji całego 100NX-a gti jestem w stanie przeprowadzić swap na SR20DE?Układ napędowy oraz rozmieszczenie klamotów pod maską w nx-sie jest taki sam jak w sunny?nie chce się zabierać za coś co mnie przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 no to jutro jade po dawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dubaj Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam Mam pytanko, mam nissana 100nx 1.6 gażnik. Nie chodzi mi na paliwie! Prawdopodobnie jest to memranka w pompie paliwa, ale do końca nie wiem. Gdzie w ogóle w tym modelu jest pomp paliwa? Jak ją wymienic? Pozdrawiam Dubaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Pompa paliwa jest pod maska. W primerze byla blizej tej strony gdzie jest aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi