Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Fajne pokrowce na siedzenia

Gość zero8

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa zdania.

Jeżeli coś pasuje do "wszystkiego", tzn. że jest do niczego.

Nie spotkałem się z pokrowcami, które by się nie przesuwały i wyglądały "dziadowsko", osobiście sam jestem ich zagorzalym przeciwnikiem i wolałbym oddać auto do gruntownego prania tapicerki, niż zakładać to coś.

Zgadzam się z Hersonem,

Pranie całej tapicerki kosztuje raptem około 100-150PLN i wszystko jest cacy.

A nissanki mają ładne (i bardzo wytrzymałe) tapicerki więc nie ma sensu tego przykrywać.

Gość jur_N16

Moje zdanie będzie troszkę odmienne.

Te które kolega podaje w linku to jakieś dziadostwo fakt :/

Ja pokrowce założyłem (i mam poduszki boczne) oczywiście odpowiednio wycięte. Założyłem dlatego, że oryginalnie była jasna tapicerka, a chciałem ciemniej ;)

Minusy? a no cena. Dałem 310zł za pokrowce szyte na miarę z b.dobrego materiału i mam dodatkowy pokrowiec na fotel kierowcy, jak by co ;)

Reasumują: zakładać? owszem można ale nie po taniości. Ja mam w kolejnym aucie szyte na miarę i polecam. Nic się nie wyciąga ani nie zwija.

• 1 miesiąc temu...
Gość fragles13

Zgadzam się z jur_N16. Ja też mam pokrowce a to z tego powodu, że poprzedni właściciel wypalił dziurkę w fotelu kierowcy a poza tym jest trwale przetarty. Nie mam jak tego naprawić bo podobno materiału nissanowskiego nigdzie nie można kupić - wzór jest zastrzeżony przez producenta. Też mam boczne poduchy i też założyłem pokrowce. Na opakowaniu pisało, że można zakładać też na fotele z bocznymi poduszkami. Ale nawet jak nie jest napisane, to przecież jakby co to airbag rozrywa taki pokrowiec w strzępy.

Jak chcecie, mogę pstryknąć fotki jak te pokrowce u mnie wyglądają.

Pozdr

A wygląda to tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc43272654a9a959.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/532aedeceb46439f.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...