Gość PiasQ Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Witam, znajomy ma Nissana Patrola z 2001 roku 3.0 Di Turbo. Pytanie o zawór EGR (bo zapewne w tym modelu był już montowany), gdzie go należy szukać? Wiem, że warto go czyścić co jakiś czas (przerabiałem to na własnych samochodach z silnikiem diesla) i doradziłem to samo znajomemu ... jednak wolałbym się dopytać użytkowników tego samochodu, gdzie dokładnie ten zawór można znaleźć? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 dokładnie ten zawór można znaleźć? Tak mniej więcej nad rozrusznikiem (czerwona). W tej aluminiowej rurce (zielona) na wejściu do kolektora ssącego spodziewaj się też sporo nagaru. Zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PiasQ Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ok, dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekb Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Weź to wszystko poodłaczaj i zaślep w cholerę. dopalanie spalin to jak dojadanie g..na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.