Gość roman089 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Nosze sie z zamiarem wymiany klocków i tarczy, wczoraj bylem w sklepie i jak sie zapytałem o cene tarczy to sie załamałem 319zł bez wymiany, moim zdanie to troche drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 dobry komplet tarcz + klocków tak kosztuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman089 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ok. 319zł za tarcze + klocki. Ale za same tarcze 319 zł to troche przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sam przód czy z tyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ok. 319zł za tarcze + klocki. Ale za same tarcze 319 zł to troche przesadaNie rozumiem po co zakładasz taki post, żeby się wyżalić? czy o poradę. Ceny tarcz i klocków są różne zależności od producenta, sklepu itp pierwszy lepszy link z allegro daje cenę niespełna 140 za komplet tarcz. >TU< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman089 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sam przód czy z tyłem? Tylko przód Nie rozumiem po co zakładasz taki post, żeby się wyżalić? czy o poradę po porade bo wiem ze to cena zbyt wygórowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Oczywiście że drogo. Ja kupiłem Lukasa po 135 zł szt w hurtowni w Krakowie. Miałem tam kolegę który mi załatwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 było 1586 tematów o klockach i tarczach do N15 po co kolejny? użyj opcji SZUKAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Sam przód czy z tyłem? Tylko przód Drogo jak cholera, za 150 powinieneś znaleźć coś rozsądnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 malin_f1 ma racje. Po za tym jaki producent tych tarcz za 300? po drugie to że masz N15 to widać ale w zależności od silnika i rocznika są różnice w tarczach więc jak zakładasz wątek to pisz dokładnie co masz i co chcesz się dowiedzieć. Do n15 ceny tarcz zaczynają się od 140kpl. kashijama do ok. 600 EBC [ Dodano: Czw 22 Maj, 2008 19:30 ] pięc minut z opcją szukaj i jest dość podobny temat: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...=n15+%2Ahamulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi